Suspès el judici entre membre d’Arran Sant Cugat i la policia municipal

Publicat el

El judici que havia de celebrar-se ahir dimarts al jutjat d’instrucció número 4 de Rubí ha quedat suspès a petició de la part denunciada. Els acusats han demanat la suspensió per impossibilitat d’assistència del lletrat i per irregularitats en el procediment policial que els havia impedit poder accedir a la denúncia presentada per la policia local.

Els 2 membres de l’organització Arran i una tercera persona que es trobava a la zona quan van ocórrer els fets estan imputats per una falta de desobediència a l’autoritat. El que ha provocat més enrenou i rebuig és la desmesurada actuació policial i la recriminació sobre l’ús de la llengua als joves. En concret, pretenien que s’expressessin “en español”.
La concentració de suport al judici ha estat desconvocada en saber-se la suspensió. Tot i això alguns amics i simpatitzants s’han acostat al jutjat en mostra de solidaritat.”
Per més informació sobre el cas podeu clicar aquí.

Deixa un comentari