Crònica de la concentració en record de Guillem Agulló a Vilanova i la Geltrú

Publicat el

Desenes de persones ens vam reunir l’11 d’abril a la rambla de Vilanova i la Geltrú tot coincidint amb el 20é aniversari de l’assassinat del nostre company Guillem Agulló per un grup de neo-nazis a Montanejos (Alt Millars).

D’aquesta manera, ens sumàvem a la campanya en homenatge a aquest militant maulet que des d’Arran s’ha convocat arreu dels Països Catalans i uníem la nostra veu a les de milers de joves que de nord a sud del nostre territori van fer del dia d’ahir una important data de commemoració de Guillem Agulló i de la resta de víctimes del feixisme: Sònia, Roger, Carlos i molts altres.

D’altra banda, també vam denunciar el feixisme que encara avui en dia està present als nostres carrers en diverses formes, com ara la de partits polítics com Plataforma per Catalunya, Catalunya Desperta Ya i altres grupuscles pseudodemòcrates que són els hereus dels assassins de Guillem Agulló.

Guillem Agulló, a Vilanova i la Geltrú, ni oblidem ni perdonem!


Deixa un comentari