Arran participa a la marxa pels drets socials del Garraf

Publicat el

Des de l’Arran – Vilanova i la Geltrú i l’Assemblea de Joves de Sitges vam participar el passat diumenge 14 d’abril en la marxa que va organitzar l’Assemblea pels drets socials del Garraf i en la qual van participar centenars de persones.

Conformant un bloc juvenil propi sota el lema “Contra el capitalisme i la repressió, el jovent passem a l’acció”, vam recórrer Sitges, Ribes, les Roquetes i Vilanova i la Geltrú. D’aquesta manera vam dur a bona part de la comarca del Garraf un missatge de lluita i resistència en la defensa dels nostres drets socials front l’actual ofensiva neoliberal.

Des d’Arran seguirem participant en la lluita pels nostres drets i animem al jovent a organitzar-se per tal de defensar-los.

Al Garraf i als Països Catalans, el jovent seguem arran!

Arran – Vilanova i la Geltrú


Deixa un comentari