Acció d’Arran per l’Abril Roig: polítics

Publicat el

Aquesta passada matinada, l’assemblea d’Arran Palma hem atacat la seu del Partit Popular de Palma per denunciar, una vegada més, el fals sistema democràtic bipartidista que ens volen vendre. Som conscients que la fal·làcia democràtica que ens fan viure és en realitat una farsa que no fa més que intentar encobrir tota una estratègia basada en la corrupció, en l’espoli dels fons públics, i en la qual participen no només un dels dos suposats bàndols o principals forces polítiques de l’estat espanyol (PP o PSOE), sinó que hi estan implicats tant uns com els altres, i tot per sumes desmedurades de doblers que pertanyen al poble.

Els actuals governants de Mallorca, tant el president José Ramón Bauzá, com el batle de Ciutat, Mateo Isern, es relacionen obertament amb empresaris i hostalers, venent-los l’illa i, amb ella, la dignitat de les mallorquines que no protesten ni es queixen en veure, per exemple, com es malmet i es destrossa la seva terra, o com es retallen els pressupostos als hospitals i a les escoles públiques.

Tot això és fruit de l’afany d’enriquir-se, sense tenir cap consciència, i sense prestar atenció als problemes reals de la societat mallorquina.

Aquests darrers temps no només hem hagut de suportar greus retallades als serveis socials bàsics, sinó que hem assistit, també, a la construcció del faraònic Palau de Congressos (encara inacabat), per exemple. A més, aquest Govern actual s’està caracteritzant per les contínues i brutals agressions al territori i la seva fauna.
A part de tot això, tampoc podem deixar de banda la nova reforma laboral, que perjudica greument tots els drets de les treballadores que s’han anat aconseguint un per un durant dècades i generacions, fins al punt de no cobrar fins que es reincorporen al treball després d’una baixa per malaltia.

Això sense tenir en compte els intents explícits d’“espanyolitzar” les nines catalanes, canviant l’educació i enfocant-la cap a una Espanya antiga i feixista, a més dels continus atacs a la llengua i cultura del nostre poble.

Per tot això, les joves d’Arran Palma ens organitzam en contra de tota agressió i denunciam les actituds del Govern cap a la llengua, cap al territori, o contra els drets de la classe treballadora.

Només lluitant tenim futur!


Deixa un comentari