Aturat, de moment, el desallotjament de la Resposta!

Publicat el

Moltes gràcies, companyes!

Com sabeu aquest matí estava previst el desallotjament del Casal Popular del Fort Pienc, la Resposta. Però malgrat les seves intencions i gràcies a la quantitat de veïnes i companyes que esperaven aquest matí concentrades a la Plaça del Fort Pienc, hem aconseguit evitar-ho.

BIcJ54BCIAE2xav

BIcgsLnCQAERJ9D

La comitiva judicial que venia a executar la sentència de desallotjament s’ha presentat al casal prop de les 11.30h del matí. Allà els esperàvem un centenar de persones amb les idees clares: La Resposta és del barri i allà s’hi queda. No permetrem que grans especuladors com Núñez i Navarro desallotgin els espais alliberats que el jovent necessitem. Lluitem i lluitarem per mantenir vius els nostres barris. Seguirem construïnt espais de resistència on els i les joves podem difondre i fer crèixer les nostres idees, així com gaudir d’un oci alternatiu al consumisme al qual ens volen abocar.

No obstant, sabem que no es rendiran fàcilment i tornaran a intentar treure’ns allò que és nostre. Però els deixarem ben clar que nosaltres tampoc ens rendim. Tornaran a venir potser acompanyats de les forces de seguretat, ens mostraran el seu poder amb repressió. I allà ens trobaran. Ferms i segurs. Defensarem La Resposta amb ungles i dents. Perquè no tenim por. Perquè La Resposta és del barri!

Volem doncs agraïr a totes aquelles que ens heu acompanyat aquest matí, a totes aquelles que ens heu mostrat el vostre suport i solidaritat, i a totes aquelles que ens transmeteu els ànims necessaris per fer que La Resposta resisteixi.

Arran Fort Pienc

fortpienc@arran.cat

Deixa un comentari