Xarrada antifeixista a les Terres de l’Ebre

Publicat el

Divendres 19 d’abril va tenir lloc al Casal Popular Panxampla de Tortosa una xarrada en motiu del 20è aniversari de la mort de Guillem Agulló, militant de Maulets mort fa 20 anys a mans d’un grup neonazi.
Per una banda va intervenir Natxo Calatayud, ex-militant de l’organització juvenil Maulets i amic de la família de Guillem Agulló que ens va parlar del cas de Guillem i la impunitat del feixisme al País Valencià.

Tot seguit va intervenir Bertran Cazorla, politòleg i periodista especialitzat amb els moviments feixistes i d’ultradreta, que ens va explicar les noves estratègies que adopten aquests grups per intentar fer-se forat en l’actual situació socioeconòmica.

Després de la xarrada i hi va haver un sopar on vam poder continuar el debat.

20 anys no ens han fet oblidar-te, Guillem Agulló, la lluita continua!

Arran Terres de l’Ebre, abril del 2012.

 


Deixa un comentari