Comunicat de rebuig al tancament del lloc web d’Ernai

Publicat el

El passat divendres 28 d’abril l’Audiència Nacional va ordenar el tancament del lloc web de l’organització juvenil de l’esquerra independentista d’Euskal Herria Ernai. El jutge Eloy Velasco justificava la clausura, en un comunicat públic, per “enaltiment del terrorisme”. En menys de 48 hores el web deixava de ser accessible.

Aquest lamentable episodi és un nou exemple de la política repressiva i criminalitzadora de l’Estat Espanyol, que un cop més fa ús de la censura per tal de fer callar les veus de les joves que s’organitzen en defensa dels drets socials i nacionals del seu poble. A més, evidencia una vegada més la posició de bloqueig de l’Estat en la recerca del camí cap a la resolució del conflicte basc.

Des d’Arran, volem condemnem contudentment l’actuació de la justícia espanyola i expressem tota la nostra solidaritat amb les joves d’Ernai.

Prou censura al jovent que lluita!

Arran

Països Catalans, 29 d’abril de 2013


Deixa un comentari