Atacs a les seus del Círculo Ecuestre i Bankia

Publicat el

La seu del Círculo Ecuestre i una de les oficines de Bankia del carrer Tarragona han estat l’objectiu de diverses accions la passada nit de la vigília del Primer de

Maig. El motiu d’aquestes accions: assenyalar els responsalbes directes de la situació de misèria que vivim el jovent dels Països Catalans.

L’atur ja supera amb escreix el 50% al conjunt del territori, la situació als nostres llocs de treball és d’absoluta precarietat i indefensió i milers de joves es veuen forçats a abandonar el país davant la manca d’expectatives. Mentrestant les elits financeres i empresarials, amb la col·laboració dels seus llegisladors, segueixen desplegant amb contundència la seva ofnesiva. Els rescats a bancs i caixes són l’enèsim exemple d’aquesta ofensiva. Uns rescats que no són altra cosa que un traspàs del deute privat a les classes populars i que suposen un saqueig a cara descoberta al sistema públic, que ara per ara ja es troba tocat de mort.

Per tot això, és fonamental que el jovent dels Països Catalans donem una resposta que incideixi a l’arrel de les nostres problemàtiques. És només assenyalant de forma directa i contudent que hi aconseguirem posar una solució. Perquè nosaltres no hem provocat la seva crisi i no la pensem pagar. Perquè no tenim cap intenció de quedar-nos de braços plegats mentre converteixen la nostra generació en un exèrcit d’aturades al servei dels capitalistes, condemnades a la viure precàriament mentre ells segueixen omplint-se les butxaques cada dia que passa.

Així mateix, volem encoratjar totes les joves d’arreu del territori a omplir els carrers i sumar-se a les múltiples mobilitzacions que convoca avui l’Esquerra Independentista.

Contra el rescat i la misèria capitalista…

El jovent construïm futur. Apostem pel Socialisme!

Arran, Països Catalans, Primer de Maig de 2013


Deixa un comentari