Accions contra bancs a Sallent

Publicat el

Els lladres més perillosos vesteixen americana i corbata. Un atur juvenil que supera el 50%, 2.705.113 persones pobres , 41.640 desnonaments el passat any als Països Catalans i 15.349 milions d’euros de benefici net dels principals bancs i multinacionals durant el 2012. Aquesta és la realitat que ens fan viure: la de la dictadura del capital, la dels vells nous esclavistes, la de pirates de bon vestir i atracadors de paper i ploma. Arran Sallent denunciem els inhumans resultats als què ens porta el sistema socioeconòmic que ens obliguen a patir a la força i per la força; la incoherència que suposa que tanta riquesa sigui concentrada en tant pocs mentre tants passem tanta necessitat. Tenim clar que tot això no és casualitat ni circumstància, és capitalisme.

Arran Sallent hem volgut denunciar la matinada passada l’estafa del rescat bancari, amb accions directes contra les entitats financeres sallentines. Amb motiu de la campanya “Rescaten bancs, arruïnen les nostres vides”, i amb vistes a les mobilitzacions de l’1 de maig, el jovent organitzat sallentí hem assenyalat els culpables de la crisi. Arran considera que és una incoherència que tanta riquesa sigui concentrada en tant pocs, mentre tants viuen en situació d’absoluta precarietat. Rescaten bancs mentre arruïnen les nostres vides. Ja n’hi ha prou, fem canviar la situació! Ells són els culpables i per això els assenyalem!


Deixa un comentari