El Rebrot d’aquest any ja té dates!

Publicat el

L’Aplec de joves dels Països Catalans, el Rebrot, ja comença a prendre forma per convertir-se, un any més, en el punt de trobada de les joves independentistes d’arreu dels Països Catalans. Enguany, l’Aplec tindrà lloc durant els dies 5, 6 i 7 de juliol.

El Rebrot arriba enguany a la seva edició número 12 i ho fa de manera especial. El Rebrot d’aquest any 2013 serà el primer organitzat per ARRAN, l’organització juvenil de l’Esquerra independentista nascuda l’estiu passat de la confluència entre la CAJEI, els Maulets i diversos col·lectius d’àmbit local.

Pel que fa la programació, no hi faltaran, com és habitual, actes de tota mena com ara xerrades, tallers, exposicions, concerts, debats i un llarg etcètera d’activitats que faran un any més del Rebrot un espai de trobada, de lluita i d’intercanvi d’idees entre joves dels Països Catalans. El Rebrot és un espai de llibertat on les joves d’arreu del país coincideixen per avançar cap a la independència, el socialisme i el feminisme.

El municipi que acollirà el Rebrot el proper estiu, així com els detalls sobre la programació, seran desvetllats properament a través dels canals de comunicació habituals d’ARRAN. Estigueu atents per mantenir-vos al corrent de totes les novetats!


Deixa un comentari