Concentració en defensa del català i contra la llei Wert

Publicat el

Arran convoca, conjuntament amb altres entitats i organitzacions de la ciutat, una concentració per aquest dijous 23 de maig, a les 19h, davant la subdelegació del govern espanyol a Girona, “per plantar cara a l’espanyolisme, aturar la llei Wert, i en defensa de la llengua i la cultura catalanes”.

 Així mateix, l’organització juvenil independentista es ratifica en la seva aposta per la desobediència envers les imposicions de l’Estat espanyol per fer front a la seva ofensiva espanyolista, de caire homogeneïtzador i centralista. La llei Wert suposa un perillós precedent que fa trontollar, d’ara endavant, el sistema integrador escolar garantit per la immersió lingüística, garant també d’uns mínims de salut per a la llengua catalana. La llei Wert, no cal dir-ho, és una amenaça pel futur de la globalitat de l’escola i l’ensenyament públics als territoris dels Països Catalans ocupats per Espanya.

 Per la defensa de l’ensenyament públic i pel futur de la nostra llengua, DESOBEDIÈNCIA!

 


Deixa un comentari