Tot a punt per a l’Esclat a Figueres

Publicat el

 El 31 de maig és la data en què la capital empordanesa serà la seu de comarques gironines de l’Esclat.

 Tal i com ja marca la tradició en arribar la primavera, arriba també l’Esclat, el concurs musical de bandes joves i novells d’arreu dels Països Catalans. Són diverses les localitats d’arreu del territori que són seu enguany de l’Esclat, celebrant-hi així el concert de la fase classificatòria del concurs. Els grups finalistes tocaran a la ronda final al Rebrot 2013, en el que serà ja la dotzena edició de l’aplec de joves dels Països Catalans, que aquesta vegada se celebrarà a Sant Celoni els dies 4, 5, 6 i 7 de juliol.

La intenció és, doncs, la promoció dels grups juvenils novells, de la música en català, de l’oci proper i creatiu;  i ser el punt de trobada de la cultura popular i del jovent crític dels Països Catalans.

Pel que fa a les comarques gironines, la primera fase de l’Esclat se celebrarà a Figueres el proper 31 de maig, en un concert gratuït a partir de les 7 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament. Els grups escollits són, per ordre d’actuació:

– Actitud (La Llera de Ter)
– Tortellinis (Garrotxa)
– A Granel (La Selva)
– Rescat (Pla de l’Estany)
– The Cuit’s (Alt Empordà)

L’elecció del guanyador serà mitjançant votació popular, de manera que els assistents podran adquirir un vot per cada consumició. El grup que tingui més vots en acabat l’esdeveniment serà el guanyador.

Des de l’assemblea d’Arran de Girona, us convidem a assistir-hi, així com també al Rebrot ’13 a Sant Celoni.


Deixa un comentari