[Girona] La solidaritat amb els encausats del 29M arriba a Girona

Publicat el

facedata

En Genís Martín, militant d’Arran de la Garrotxa, així com més militants de Les Corts, afronten un judici on se’ls demana fins a 7 anys de presó i més de 5000€ de multa.

Vaga general del 29 de març de 2012. En Genís i altres militants d’Arran de Les Corts i dels moviments socials dediquen el dia a participar en les activitats dels piquets informatius del barri barceloní, emmarcats en la jornada en defensa dels drets socials i laborals. La jornada, fortament contextualitzada per la recent aprovació de la reforma laboral, se salda amb un èxit rotund de mobilització popular arreu dels Països Catalans, en una gran demostració de força contra les retallades en drets socials i laborals imposades per l’Estat espanyol i la Unió Europea.

Tot amb tot, com ja és habitual en els intents de frenar les respostes socials, arriba la repressió. La fiscalia, l’Ajuntament de Barcelona i els Mossos d’Esquadra s’han posat d’acord, una vegada més, en l’acusació del judici que afronten els vaguistes de la vaga general. El proper divendres 14 de juny afronten un judici en què se’ls demana de 5 a 7 anys de presó i més de 5000€ de multa. Són, doncs, uns encausats més d’una jornada que a nivell repressiu va suposar un avenç en el model d’estat policial en què ens estem dirigint. Una jornada que va acabar amb la publicació d’una web per a la delació d’activistes socials i quasi un centenar de detinguts, molts dels quals afronten també ara fortes penes de presó, 4 presons preventives i més d’un centenar de ferits. Són, doncs, caps de turc d’una jornada de lluita que han de superar la situació de càstig exemplar i escarni públic, encara que sigui sense arguments ni proves judicials, víctimes de l’avenç d’aquest estat d’excepció.

Des de l’assemblea d’Arran de Girona, us demanem tot el suport als encausats del 29M. És més necessari que mai mostrar fermesa en la unitat antirepressiva per afrontar l’onada repressiva que cau a sobre els moviments socials i independentistes. La seva voluntat és única i ferma en imposar les retallades i avançar cap al model neoliberal espanyol i francès. Cal que canviem, d’una vegada, la cara de la moneda de la legitimitat.

 ”Si ens en toquen a un, ens toquen a tots”

Per donar suport i informar-vos:

Adhereix-te al manifest de suport a en Genís Martín i als altres encausats de Les Corts del 29M.

Web de la campanya Genís Absolució.

Web de la campanya Absolució Encausades 29M Les Corts.

Girona. Dijous 6 de juny, al vespre (hora per confirmar).

Xerrada al casal independentista El Forn a càrrec d’en Genís Martín.

Barcelona. Divendres 14 de juny, a les 10h.

Judici i concentració davant de la Ciutat de la Justícia.

316133_648411095176485_258030235_n


Deixa un comentari