[Girona] No a la visita de Felip de Borbó a Girona

Publicat el

No a la visita de Felip de Borbó a Girona

Als Països Catalans construïm la llibertat, a Girona no hi volem borbons!

El proper dilluns 3 de Juny ens visita l’hereu de la corona espanyola, el príncep Felip de Borbó. Malauradament, com ja estem acostumats, la classe política i les elits locals tornen a fer la gara gara a la monarquia. Aquesta vegada la visita és amb motiu de la celebració del I Congrés Bienal de Seguretat Jurídica i Democràcia, organitzat per el “Consejo General del Poder Judicial” i la Càtedra de Cultura Jurídica de la UdG. El congrés es celebrarà a l’auditori-palau de congressos de Girona del 3 al 5 de Juny.

En aquesta ocasió no només ens visita el príncep Felip, al congrés hi assistiran el ministre de Justícia Ruíz Gallardón, l’expresident espanyol Rodríguez Zapatero entre altres alts càrrecs polítics i empresarials. També hi assistiran l’alcalde de Girona Carles Puigdemont i la rectora de la UdG Anna Maria Geli, que un cop més reben amb els braços oberts a la monarquia i la classe dirigent de l’estat espanyol.

La celebració d’aquest congrés, la presència del príncep i l’alta classe política i empresarial topen frontalment amb els anhels de ruptura amb l’estat espanyol i el capitalisme que ha iniciat el nostre poble.
És per això que des d’Arran Gironès i la CUP de Girona animem a tothom a mobilitzar-se contra la visita del príncep, i de la resta de causants de la crisi que ara ens volen donar lliçons de democràcia i justícia.

Fora el príncep! Independència i Socialisme!

*Les convocatòries es concretaran en les properes hores, estiguem atents i fem-ho córrer!

http://www.congresoseguridadjuridica.com/#?id=471

https://www.facebook.com/events/114395705435778/

http://www.aragirona.cat/noticia/160094/arran-i-la-cup-fan-una-crida-a-rebutjar-la-visita-de-felip-de-borbo


Deixa un comentari