[Mallorca] Crònica de la concentració a la Platja d’Alcúdia

Publicat el

Dia 26 de maig es va dur a terme una concentració , organitzada per Moviment Alcudienc i Arran Nord, per denunciar la remodelació del passeig de la platja duta a terme pel govern local del Partit Popular, substituïnt les lloses de marès per asfalt pintat de color blau, fet que incomoda a bona part del poble. Aquestes obres també han estat denunciades per partits de l’oposició i per diversos col•lectius en defensa del territori com el GOB.

La concentració va començar a les 17:00h al principi del passeig de la platja, on hi assistiren unes 70 persones i diversos mitjans de comunicació. Aprofitarem aquest acte per presentar al públic les dues organitzacions que a dia d’avui, de mica en mica, s’estan consolidant al nostre poble. Seguidament es passà a la lectura del manifest on per una part, s’exigí la immediata retirada de l’asfalt del passeig i per l’altre, englobar aquest fet concret dins un entramat de polítiques d’especulació amb el territori per part del Govern de Bauzá que pretén crear riquesa i prosperitat econòmica per a la gent de l’illa a canvi de la continua destrucció i degradació del nostre territori. La concentració acabà a les 18:30 sense incidents.


Deixa un comentari