[Mallorca] II jornada internacionalista

Publicat el

El passat divendres 31 de maig al Casal Popular Voltor Negre vam convidar un company andalús, militant del Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT), perquè ens fés una xerrada en motiu del cicle de xerrades “Jove+Internacionalista” que estam duent a terme al Casal, la primera de les quals fou fa un mes, aproximadament, amb un company d’Irlanda del Nord.

Ens va explicar els orígens de la resistència jornalera a Andalusia, i l’evolució que aquesta ha sofert fins als nostres dies. Explicà l’estat de les mobilitzacions obreres al seu país i la gran afluència que està tenint el seu sindicat actualment.
També ens va ensenyar alguns vídeos de les famoses ocupacions de les finques on hi ha la terra que s’esmeren en treballar per produir els queviures que els asseguren la subsistència.

Tot això davant una trentena de persones que, en acabat, participaren fent preguntes i demanant dubtes al ponent, encetant un col•loqui ben interessant.


Deixa un comentari