300 persones a la ciutat de la justícia en suport de les encausades de Les Corts

Publicat el

Avui, dia 14 de Juny, s’ha celebrat el judici contra les 5 vaguistes, entre elles tres militants de l’organització juvenil de l’Esquerra Independentista ARRAN, del barri barceloní de Les Corts encausades per participar en la vaga general del 29 de Març del 2012.

 La concentració, convocada per Alerta Solidària i Arran, ha  arribat a aplegar fins a 300 persones davant de la Ciutat de la Justícia des de les 10 del dematí fins a les 3 de la tarda, moment en què varen sortir les encausades. Durant les últimes setmanes ja havíem rebut nombroses mostres de suport des d’arreu dels Països Catalans, les quals han confluït amb aquesta exitosa convocatòria.

Entenem que aquestes mostres de suport responen també a l’augment de la repressió política que sofreix el jovent organitzat i conscient, així com tota persona que s’organitza i lluita contra el règim de la precarietat i misèria capitalista. Les penes demanades per la Fiscalia, la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona demostren que la por comença a canviar de bàndol i que tenim possibilitats per canviar les coses. Seguirem lluitant per defendre els nostres drets i llibertats, lluitant contra el sistema capitalista i la seva falsa justícia de cartró pedra.

Per l’absolució dels encausats de Les Corts i tots els vaguistes del 29 de Març: si ens tapen la boca, cridarem encara més fort!


Deixa un comentari