Arran participa en la presentació de Joves per Menorca

Publicat el

xerradamenorcaEl passat dissabte 13 de Juliol es va presentar a Ciutadella (Menorca) l’assemblea “Joves per Menorca” en un acte en equè van intervenir Arran,  de la mà del portaveu nacional, Ferran Badenes, i la CUP-AE, de la mà del cap de llista i diputat al parlament de la CAC, David Fernàndez. L’acte, que es va estructurar en dos parts de dues hores cadascuna va servir per compartir, explicar, i resoldre dubtes sobre l’estructuració de l’esquerra independentista i Arran, així com els seus plantejaments polítics i l’acció de base que realitzen les Candidatures d’Unitat Popular.

En les primeres dos hores, una taula rodona amb militants i gent propera a Joves Per Menorca va servir per encoratjar el jovent present i el seu engrescador projecte a avançar cap a l’autoorganització juvenil a l’illa. Ferran Badenes va respondre dubtes i va explicar plantejaments sobre com entén Arran l’acció política dels joves i la seua indubtable capacitat per la transformació social. Els joves presents van compartir les seues inquietuds i la seua voluntat de canvi a l’illa de Menorca, que es van veure plasmades en propostes bastant clares que esperem puguen portar endavant. ”  Amb els que sou, us podeu menjar l’illa”, afirmava el portaveu davant dels joves presents.

A la segona part de l’acte, presentat per Amadeu Corbera, gairebé un centenar de persones ompliren la Casa de La Cultura per escoltar a David Fernàndez parlant de “política de barris i reivindicació popular”. Com en la primera part de l’acte, la part més interessant vingué de la mà de la interacció de les preguntes i respostes amb els assistents, que va fer que l’acte s’allargués fins gairebé les 22.00 h. David Fernàndez i Ferran Badenes van contestar tots els dubtes i propostes dels assistents, posant especial èmfasi en la importància de la mobilització i l’organització ciutadana al carrer.  Fernàndez acabà l’acte encoratjant els presents a treballar per l’organització popular a l’illa amb la molt adient frase del poeta illenc Blai Bonet: ” lluita, si pots, i, si no pots, batalla”.


Comments are closed.