Felicitació d’Arran al poble gallec el dia de la Pàtria Galega

Publicat el

Amb motiu de la commemoració del Dia da Pàtria Galega, des d’ARRAN volem aprofitar per felicitar les companyes gallegues que estan lluitant per l’alliberament social, nacional i de gènere a Galiza.

 Sabem que la lluita és dura, el context socioeconòmic a l’estat espanyol fa que la classe treballadora de tots els pobles ens haguem d’unir per enderrocar el sistema capitalista i patriarcal que ens oprimeix. A més, la nostra condició de pobles oprimits ens porta a treballar fins aconseguir la destrucció de la presó-estat que és l’espanyol i l’emancipació nacional al servei del poble.

 Aquesta unitat és imprescindible per a vèncer en la nostra lluita. A Galiza, als Països Catalans i a la resta de pobles del món. És per això que volem felicitar especialment les organitzacions juvenils i estudiantils de Galiza per aquesta mostra d’apropament en la convocatòria de la IX Jornada de Rebeliom Juvenil i en la manifestació i actes convocats pel 25 de juliol. Cada gest que propiciï la unitat és una passa cap a la victòria de la classe treballadora.

També volem fer especial menció i recordar aquelles persones que pateixen la repressió per lluitar per una Galiza lliure. A tots els i les preses gallegues que pateixen a les presons espanyoles la injustícia d’aquest sistema, a totes les persones encausades i amb judicis, als que pateixen el control de les forces d’ocupació els hi enviem la nostra més sincera abraçada i molts ànims per no defallir i continuar ferms i coherents en la lluita. Des dels Països Catalans ho tenim ben clar: defensar la terra no és cap delicte!!

Des d’ARRAN entenem la lluita per la independència, el socialisme i el feminisme com una manera d’entendre el món per a canviar-lo, i ho entenem de forma solidària amb totes les nostres companyes, més enllà de les fronteres. La lluita per un altre món és una lluita internacionalista que passa per treballar per l’emancipació de la resta de pobles i classes treballadores i demostrar el suport i l’ajuda que calgui. Per això volem posar tant d’èmfasi en el fet que la lluita d’alliberament del poble gallec també és la nostra lluita. Ens la sentim nostra i ens solidaritzem i alegrem amb les seves victòries.

Per últim volem donar ànims de part del nostre poble a causa de l’accident ferroviari que es va produir ahir prop de Santiago de Compostela. Tot el nostre suport a les famílies, amics, afectats i al poble gallec en general en aquests moments tan durs.

Des dels Països Catalans enviem una càlida abraçada internacionalista i tot el nostre suport a la lluita del poble gallec!

 Viva Galiza Ceive!

Visca la Terra Lliure!


Comments are closed.