Donem la benvinguda a les companyes d’Arran el Sénia

Publicat el

Este dissabte passat vam passar a ser una assemblea més d’Arran, l’organització juvenil de l’Esquerra Independentista. L’assemblea del Sénia està formada per una quinzena de joves d’Alcanar, la Sénia, Rossell, Vinaròs i Ulldecona.

Esta assemblea naix perquè creiem necessària l’organització del jovent per fer front als atacs que patim com a joves, com a classe i com a poble. Vivim en un territori que focalitza les agressions més destructives: els atacs a la llengua, les agressions al territori (projecte castor, transvessaments, fracking…), l’existència de governants d’una dreta rància i catòlica que fa minvar los nostres drets com a dones, com a treballadors i com a joves. No som un territori en crisi, som un territori de crisi, un territori oblidat amb manca de serveis públics, manca d’infraestructures, manca d’inversions de millora: en definitiva, unes terres oblidades que obliguen al jovent a marxar en busca d’un futur digne a les grans ciutats.

Sense cap renúncia, naixem per a construir un projecte d’unir los pobles que formen part del cor dels Països Catalans, trencant així les fronteres imposades per l’estat espanyol i en la intenció de visualitzar que formem part d’un mateix territori.

Som conscients de l’ofensiva espanyola i regionalista, que vol fer-nos creure que el Principat i el País Valencià no som part de la mateixa identitat. L’assemblea del Sénia tenim clar que estes falses fronteres no existeixen, que som tots part del mateix poble i que no hi ha cap diferència entre un vinarossenc i un faldut. No volem renunciar a cap territori de la nostra nació. Perquè al cor dels Països Catalans, el jovent al Sénia ja seguem Arran!


Comments are closed.