Neix l’assemblea d’Arran Torredembarra

Publicat el

ARRANTorredembarraL’assemblea d’Arran Torredembarra va néixer el passat mes de juliol hereva  de la lluita juvenil realitzada per l’Assemblea de Joves Independentistes de Torredembarra (AJIT) i l’Assemblea de Joves del Baix Gaià. Després de l’entrada d’Arran el Sénia, les companyes de Torredembarra són la segona incorporació d’aquest estiu a l’estructura nacional de l’organització.

Segons els seus membres, Torredembarra és una vila que necessita consolidar un referent juvenil per tal de plantar cara a l’espanyolisme, als continuats dèficits democràtics del seu consistori, a l’explotació laboral, al patriarcat, al feixisme i al racisme, a l’especulació… És a dir, seguir treballant des d’una perspectiva nítidament anticapitalista, socialista, independentista i feminista a Torredembarra. És per això que han decidit sumar-se al projecte d’ARRAN. Per tal de treballar juntament amb totes les “joves inadaptades” del país.

L’assemblea forma part activa de l’Esquerra independentista del Camp. Actualment, a Torredembarra existeixen altres col·lectius i organitzacions de l’Esquerra Independentista, com ara el Casal popular Cua Roja, el col·lectiu feminista i la CUP.

Desde la seva creació, han participat de les Barraques, el Correllengua, l’Assemblea pels Drets Socials, i d’altres plataformes que es constitueixen a la vila de forma puntual. Es consideren, per tant, un conjunt de joves de Torredembarra implicats amb les lluites socials i polítiques de la seva vila. Per tot això, diuen, des del ferm compromís amb el treball en favor dels drets socials i polítics pels Països Catalans, inicien una nova etapa amb ARRAN.


Comments are closed.