[Girona] Arriba la 2a edició de la Marxa Jove

Publicat el

L’assemblea d’Arran Girona convoca a manifestar-se el  7 de setembre sota el lema “Ara és l’hora, el jovent en lluita per la independència”. Fa un any Arran, la nova organització sorgida de Maulets, es presentava amb una manifestació juvenil. Enguany es celebra la segona edició; aquesta començarà a les sis de la tarda al punt de trobada de la rambla amb una fira d’entitats reivindicatives. A les set s’iniciarà la marxa pels carrers de Girona, durant la qual es faran diverses accions a favor de la independència. Finalment els actes es duran a terme al nou casal de joves 4 Rius, el nou local de l’assemblea situat darrere l’Ajuntament (C/St. Josep nº7), a dos quarts de nou es presentarà l’exposició fotogràfica “Girona en lluita per la independència”, tot seguit hi haurà un sopar popular. Aquest serà el primer acte públic al nou casal de joves, que espera esdevenir un espai juvenil i independentista de referència, popular, festiu i combatiu.

Amb aquesta jornada es vol començar a escalfar motors per la històrica diada de l’11 de setembre, i demostrar que el jovent està implicat en la lluita per l’alliberament dels Països Catalans.

Activitats:

18h: Fira d’entitats (punt de trobada rambla)

19h: Inici de la II Marxa jove

20:30h: Presentació exposició fotogràfica “Girona en lluita per la independència” i sopar popular.


Comments are closed.