[Lleida] Un centenar de persones participen en la celebració del primer aniversari d’Arran

Publicat el

L’aniversari es celebrà aquest dissabte 21 de setembre i va constar de dues activitats, una de matí i una de tarda.
Pel matí a partir de les 10.00h al CEIP Pràctiques II va tindre lloc la IV edició del Torneig de Futbol Jove Joaquim Maurin, amb el qual recordem la figura del revolucionari lleidatà fundador del BOC i del POUM. Hi va haver una gran participació. Deu equips varen participar i molts no era la primera edició que hi participaven, fet que demostra com any rere any el torneig va consolidant-se com una cita important a la ciutat . El torneig va durar unes 5 hores i finalment va guanyar l’equip “Cirujanos sin Anestesia” al qual se li va entregar el trofeu.
A partir de les 22.00h de la nit a la Plaça del Pla de l’Aigua va tindre lloc la III Trobada de Música Jove de Lleida, la tercera edició d’aquest concert-concurs que pretén ser un espai de trobada de grups novells de la ciutat en el qual tinguin l’oportunitat d’actuar i alhora participar en un concurs que permet al guanyador tocar a la propera edició de la Festa dels Països Catalans. Van tocar tres grups de diferent estil cada un. Els The Folkies amb un estil folk, “Confusió Gitana” amb el seu estil de rumba del Casc Antic de la ciutat i, finalment, el grup “Loquito Lopongo” guanyadors del concurs amb un estil ska. Per tant, en la propera edició de la Festa dels Països catalans a Lleida un dels grups que tindrem l’honor de tenir serà Loquito Lopongo.

Des d’Arran Lleida ens mostrem satisfets de veure com el jovent lleidatà es mostra actiu i participatiu en les activitats de joves i per a joves. Animem al jovent lleidatà a unir-se a Arran, a formar part d’aquest projecte i lluitar per la independència, el socialisme i el feminisme als Països Catalans.


Comments are closed.