[Girona] Participa del nou casal de joves 4 Rius

Publicat el

El proppassat dissabte 7 de setembre s’obrien les portes del nou Casal de Joves 4 Rius de Girona, en el marc de la II marxa jove per la diada nacional de l’Onze de setembre, enguany amb el lema Ara és l’hora, el jovent en lluita per la independència.

La ciutat compta, doncs, amb un nou espai que pretén ser un punt de trobada del jovent i de les entitats de la ciutat, que ja en comencen a fer ús. Davant la manca d’espais, n’hem alliberat un en ple desús. Davant l’exclusió del jovent, immers en l’atur i la precarietat, alliberem espais i bastim alternatives, pensament crític i passem a l’acció.

Us animem a totes i a tots a passar-hi una estona, a participar dels diferents actes que s’hi aniran celebrant i a prendre la paraula tot fent servir aquest nou espai que pretén ser una eina més per la lluita de base per l’alliberament nacional, social i de gènere del país.

L’horari habitual del casal és de 18h a 12h de dijous a dissabte.

cartell promocio 4R copia

 

 

 


Comments are closed.