[Fort Pienc] Mor un treballador en un accident laboral

Publicat el

51 treballadors han perdut la vida en accidents laborals a Catalunya en els darrers dotze mesos.

f5fbff22b9d3c08e45a7777ffc5a99de_XL

Un treballador de 33 anys, veí de Fogars de la Selva, va morir ahir dilluns 11 de novembre a causa d’una caiguda en alçada, quan treballava a la façana interior d’un edifici de la Gran Via de les Corts Catalanes, al barri del Fort Pienc de Barcelona. Durant els darrers dotze mesos un total de 51 treballadors han perdut la vida en accidents laborals a Catalunya.

Des d’Arran Fort PiencEndavant OSAN EixampleCUP Dreta de l’Eixample i COS Barcelonès enviem la nostra solidaritat i el nostre condol a la família del treballador mort i als seus companys i companyes de feina, i exigim que d’una vegada per totes empresaris i administracions públiques destinin tots els recursos necessaris a garantir unes condicions laborals dignes i segures per al conjunt de la classe treballadora.
Finalment, encoratgem a la classe treballadora organitzar-se i a seguir lluitant pels drets laborals de tots i totes.

Prou explotació laboral. Només lluitant tenim futur.


Comments are closed.