Nou espai alliberat a Les Corts!

Publicat el

La ciutat on vivim s’ha vist convertida de la mà dels governs municipals, autonòmics i estatals, en un territori d’exclusió tant polític com social. Han avançat cap a un escenari on l’únic qui té lloc són les elits econòmiques i qui les perpetua en el poder.
Venim de la Barcelona de l’especulació, de la privatització d’espais i de la persecució política de qui no ho denúncia.
Enfront aquesta conjuntura de desús, o millor dit, ús indegut de multitud d’espais, el jovent de l’Esquerra Independentista de Les Corts, hem optat per alliberar un dels tants espais en mans de la classe dominant.
Aquest, pretén erigir-se com un espai de contrapoder, o com alguns digueren abans “un petit focus de resistència”. Un indret on reforçar el teixit social del Barri, i on crear-ne de nous. És una petita manufactura de producció política i cultural. El sistema capitalista, i les seues prolongacions a les institucions ens han negat un present que ens pertanyia, i ens prendran el futur si els hi ho permetem.
Aquest petit pas és tan sols un reducte de la història. Però al mateix temps un exemple antonomàstic, una mostra que la lluita de classes és un fet i està en els nostres gens. Ells defensen els seus interessos, qualificant-nos amb rang de llei. Nosaltres busquem altRes vies, la desobediència, la cooperació i la solidaritat.
És per això, que a Les Corts, com a la resta dels Països Catalans, okupem per arrelar-nos al territori.
Després de dues setmanes d’okupació i de resistència, us transmetem aquesta bona nova i ara, més que mai,
DEFENSEM ELS ESPAIS ALLIBERATS!
 #OkupemArrelem

Comments are closed.