[Sagrada Família] Música i reivindicació a l’EixampleSONA 2013

Publicat el

eixampleSONA_txaplankat

L’EixampleSONA, el concurs de grups de música formats per joves del barri,  es va celebrar el passat 9 de novembre a la plaça Caterina Albert.

Al voltant de les 20h, el grup Fot fred, amb un estil que defineixen com “tot el que hi ha entre Antònia Font i Pearl Jam”, van començar el concert animant al públic assistent. Després, al voltant de les 21h, HIFYM va donar un toc més rock al concurs. El grup, format a l’estiu de 2011, va tocar les seves cançons  de rock alternatiu, indie i post-hardcore, davant un públic entregat.

Després del concert de HIFYM, es va llegir el parlament d’Arran Sagrada Família. Un membre de l’organització va donar les gràcies a les assistents i va aprofitar per reivindicar els carrers i les places com a llocs de trobada i de lluita del jovent, els quals hem d’ocupar legítimament. També va recordar que l’Ateneu Popular de l’Eixample, el centre social okupat que des de fa 9 anys és el nucli d’autoorganització dels i les joves de Sagrada Família, està en perill de desallotjament. El judici per la via civil tindrà lloc el 19 de novembre. Mentre es llegia el manifest, s’ha fet una pintada en defensa de l’Ateneu: “9 anys fent barri. L’Ateneu de l’Eixample resisteix!”

L’acte va continuar amb el grup Txaplankat, que va fer ballar al públic amb versions de Strombers, Obrint Pas o Aspencat. Les votacions per decidir el guanyador del concurs es realitzaran durant aquestes dues setmanes per aquesta pàgina de facebook. El guanyador podrà escollir entre gravar una maqueta o tocar en directe a les Festes Majors Joves de Sagrada Família, a la primavera. El resultat de la votació es farà públic el proper divendres 22 de novembre, amb un sopar i una entrega de premis a l’Ateneu de l’Eixample.


Comments are closed.