[Girona] Qüestionem l’actuació de la policia municipal i els Mossos durant les Fires

Publicat el

Arran, juntament amb les organitzacions Alerta Solidària i la CUP, demanarà explicacions al regidor gironí de Seguretat i el director d’Interior a Girona per l’actuació provocativa dels mossos d’esquadra.

Davant l’allau de ciutadans de la nostre ciutat que es queixen de l’actuació policial durant les fires, ens veiem obligats a protestar enèrgicament per la situació de repressió a la nostra ciutat. La majoria fan referència a actituds provocadores i agressives així com registres injustificats per part dels diferents cossos policials, i algunes fins i tot han tingut ressò en alguns mitjans de comunicació.

Una de les més destacades, la qual compta amb diversos testimonis, és l’ac

tuació dels Mossos d’Esquadra durant una nit a l’espai de la Copa, quan van disposar diversos furgons blindats amb els llums encesos enfocant a les barraques, sense que prèviament hi hagués cap situació conflictiva o problemàtica amb l’ordre públic. Diversos testimonis coincideixen a assenyalar l’actitud “provocadora i totalment gratuïta” mostrada pels agents.

Per tot això les tres organitzacions han decidit demanar explicacions

als responsables polítics d’ambdós cossos, per tal d’aclarir els fets i que es prenguin les mesures oportunes.

Imatge


Comments are closed.