[Manresa] En defensa de l’AP La Sèquia

Publicat el

BZTCqJBIcAAWgGS.jpg-large

 L’Ateneu Popular La Sèquia, un projecte col·lectiu d’emancipació popular, es troba novament amenaçat per un procés judicial que pretén desallotjar-lo de l’espai que actualment està ocupant, contribuint a engrandir encara més l’immens parc d’edificis buits que hi ha a Manresa. La justícia, a mans d’aquells qui ens volen fer fora, pretén, doncs, imposar un model de ciutat gris i sense vida, un model que ens impedeix autogestionar-nos fora de les lògiques capitalistes.

El projecte el vam iniciar l’any 2009 Maulets i l’Assemblea de Joves de Manresa com una alternativa juvenil d’oci no consumista a l’antiga casa Llisach. Un espai on les joves poguéssim autoorganitzar-nos i créixer col·lectivament, compartir sinèrgies i lluites. Durant aquests anys l’Ateneu ha crescut fins esdevenir un punt de trobada intergeneracional per centenars de persones i col·lectius, convertint-se en l’espai de referència dels moviments socials i esdevenint un espai autogestionat del poble i per al poble.

Hem viscut i crescut a l’Ateneu, hem lluitat per fer el somni realitat. Per tot això i pel que encara ha de venir, vine a la plaça i dóna suport a l’acampada que estem duent a terme a la plaça Major. Vine a cridar ben alt: “no ens faran fora!”, “l’Ateneu per a totes!”.

Manresa, Països Catalans

ARRAN Manresa, SEPC Manresa


Comments are closed.