Alacantí | Les pensions no es venen: es defenen!

Publicat el

Desenes de persones s’han mobilitzat aquest dissabte de matí pels carrers d’Alacant en una acció en defensa de les pensions públiques; la iniciativa, impulsada per la Plataforma de Lluita Contra les Retallades a la qual s’ha sumat CCOO, ha recorregut els carrers dels populars barris d’El Tossal, Campoamor i el Pla, en un dia de mercat ple a vessar de treballadores que rebien amb satisfacció la mobilització obrera. La Plataforma ha repartit centenars de pamflets defensant les pensions públiques i rebutjant la reforma de les pensions, que condemna a la misèria els pensionistes i obre el camí, encara més, a la privatització de les pensions. Al llarg de tot el recorregut no s’han deixat de cridar consignes com ara “les pensions no es venen, les pensions es defenen” o “contra les retallades i les privatitzacions, lluita, lluita i mobilització”

Si bé la mobilització s’ha desenvolupat amb normalitat, la Plataforma de Lluita Contra les Retallades, de la qual participa l’Esquerra Independentista juntament amb altres organitzacions de classe de la ciutat, s’ha trobat al llarg d’aquest mes de novembre amb la censura i persecució política de l’Ajuntament d’Alacant, ja que en dues ocasions s’ha negat la utilització de sales a centres socials i de majors per a celebrar xarrades sobre la reforma de les pensions.

Comments are closed.