Alacantí | Nova mobilització per una RTVV en català, del poble i per al poble

Publicat el

Al voltant de 1500 persones es van manifestar el passat dissabte 30 de novembre als carrers d’Alacant per tal de rebutjar el tancament del senyal de RTVV i reclamar uns mitjans de comunicació en català, del poble i per al poble. Aquesta era la pancarta amb què l’Esquerra Independentista del Sud, integrada per Endavant (OSAN), Arran i Sepc, va aglutinar desenes de persones en un bloc combatiu i reivindicatiu que no deixà de reclamar una RTVV pública i en català. A l’igual que el passat 9 de novembre, l’Esquerra Independentista tornà a reclamar no la televisió i la ràdio de les corrupteles, de la censura i de la negació del País Valencià, sinó uns mitjans de comunicació al servei de la classe treballadora. A l’igual que a València, on la manifestació fou massiva, a Alacant milers de persones recorregueren els cèntrics i comercials carrers de la ciutat. La solidaritat amb les treballadores de l’ens públic va ser constant al llarg de la marxa, així com un cert toc humorístic amb el repetit lema “Frabra a Picasent, Telefunken president”.


Comments are closed.