L’Audiència Nacional crida set catalans més a declarar

Publicat el

El tribunal d’excepció els ha citat com imputats per la crema de fotos del rei i de les banderes espanyola, francesa i de la Unió Europea que va tenir lloc un cop acabat l’acte de l’Esquerra Independentista de la Diada de l’any passat.

A diferència del que ha fet l’Audiència Nacional en actuacions similars en els darrers mesos, les citacions no són a seus judicials ubicades aquí sinó que els ordena presentar-se a Madrid, a 650 quilòmetres de casa. Tots ells, veïns i veïnes de Barcelona, són coneguts militants independentistes que desenvolupen la seva activitat política en diverses organitzacions polítiques i assemblees socials de la ciutat. En 7 dies diferents, durant el mes de febrer, els 7 imputats hauran de desplaçar-se fins a Madrid per declarar davant del jutge Fernando Andreu Miralles.

A l’espera de poder respondre les citacions i conèixer millor les circumstàncies de les imputacions, Alerta Solidària fa una crida a restar atentes a les possibles convocatòries de resposta a aquesta nova agressió i intromissió d’un tribunal polític estranger sobre la nostra gent i en fa responsable de qualsevol conseqüència a la política col·laboracionista del govern regional de la Generalitat de Catalunya.


Comments are closed.