Alacantí | Desenes de veus en defensa del dret a l’avortament

Publicat el

Al voltant de 100 persones es van mobilitzar aquest dissabte 8 de febrer al centre d’Alacant per tal de denunciar, novament, l’agressió contra el dret de les dones a decidir sobre el nostre propi cos. La concentració, convocada per l’Esquerra Independentista del Sud (Endavant, Arran i Sepc) i el PCPE-CJC, s’enquadrava en el marc de les jornades de lluita arreu del territori en defensa del dret a l’avortament i contra la reforma legislativa iniciada pel govern espanyol. Al llarg de l’hora que durà la mobilització, les participants no deixaren de cridar consignes com ara “patriarcat i capital, aliança criminal”, “sexe quan vull, embaràs quan decidisc”, “el nostre cos, la nostra decisió” o “avortament lliure i gratuït”, a més de llegir els manifestos de les organitzacions convocants. A més d’incidir en l’agressió contra les dones que suposa la reforma de la llei de l’avortament i en les limitacions a la pròpia capacitat de decissió, les organitzacions volgueren ressenyar també el caràcter profundament classista d’aquesta reforma, amb la inevitable privatització dels drets sexuals i reproductius.
DSC_0519

Comments are closed.