Seguim creixent: donem la benvinguda a les companyes de Sant Boi!

Publicat el

Les companyes de Sant Boi formen part de l’estructura organitzativa d’ARRAN des del passat dissabte. Amb aquesta, ja són 5 les assemblees que han passat a formar part de l’organització des de l’inici del curs i 23 des del naixement de l’organització el juliol de 2012.

Les militants d’ARRAN Sant Boi preveuen un inici de la seva activitat política dintre de l’Esquerra Independentista ben atapeïda. Per al mes vinent, preparen un acte feminista en col·laboració amb els moviments socials de la ciutat, amb qui ja treballen habitualment. També tenen previst la realització d’una campanya de conscienciació antifeixista, qüestió d’especial rellevància en el seu entorn, ja que Sant Boi és, amb tres regidors a l’ajuntament, un dels principals feus de la formació feixista PxC.

També participen activament de la campanya d’oposició a l’enderrocament de l’Ateneu santboià, tot reivindicant l’autogestió dels espais per part dels moviments populars i, de forma especial, per part del jovent. Formen part, a més, de l’organització de l’organització de la Festa Major Alternativa, iniciativa que reivindiquen com a via per a potenciar un oci alternatiu pel jovent.


Comments are closed.