Palma | Vaga indefinida de les treballadores de Coca-cola de Palma

Publicat el

Avui comença el primer dia de vaga indefinida a la planta de Coca-Cola de Palma amb un seguiment del 100%.

Al llarg d’aquest mes de gener hem sabut que la coneguda multinacional pretén aprovar un ERO sobre les seves treballadores, on s’expulsarà a 750 treballadores, 500 seran recol·locades i tancaran 4 plantes. Als Països Catalans es volen tancar les plantes de Palma, on s’acomiadaran a 64 treballadores, i a Alacant on 111 perdran la feina; a més, a la planta de València, 87 treballadores es veuran afectades, també, per l’ERO.

Una vegada més, les classes populars, som les principals afectades en l’ofensiva del capital per continuar incrementant els seus altíssims beneficis, obtinguts gràcies a l’esforç de les treballadores.

Des d’Arran Palma, volem solidaritzar-nos amb les treballadores en lluita. A part de participar com a mostra de suport en la concentració el divendres passar, també s’ha dut a terme la desplegada d’una pancarta, al pont del Coll den Rabassa, prop de la planta que volen tancar.

Que quedi clar que l’economia no ha de restar als interessos d’uns pocs, sinó als interessos de les persones, al servei de les classes populars.

Visca la vaga!

Palma, Mallorca, Països Catalans, 10 de febrer del 2014

Bf417OwIUAAlqbJ-300x168


Comments are closed.