BBVA rendiu-vos! La lluita de la PAHC és la lluita del jovent!

Publicat el

La PAHC Sabadell fa setmanes que manté un intens pols al BBVA per la retirada de 10 avals hipotecaris. Malgrat l’irrisori cost econòmic que suposaria acceptar les reivindicacions de mínims de la PAHC, l’entitat es nega a cedir perquè suposaria un precedent polític de victòria del moviment popular sobre aquesta.

Després de 18 dies ocupant una oficina del BBVA i patint les coaccions continuades de l’entitat financera, la PAHC Sabadell abandonava el tancament i anunciava una nova tàctica de lluita.

S’ha iniciat avui una setmana de lluita contra el BBVA amb el bloqueig aquest matí de desenes d’oficines i continuant les accions d’assenyalar l’entitat financera que es donen arreu de l’Estat des dels darrers dies d’ocupació i el tens segrest que va resistir la PAHC Sabadell durant les darreres hores d’aquesta.

ARRAN ens solidaritzem amb les nostres companyes a qui les entitats financeres del capital els volen prendre dos habitatges per no poder pagar una part d’un contracte hipotecari.

Com a organització juvenil  revolucionaria volíem compartir la nostra reflexió sobre la importància de bolcar-nos en aquesta lluita i en totes les lluites de les afectades per la hipoteca.

Tal com la nostra organització proclama; “Només lluitant tenim futur”. És per això que la nostra tasca ha de ser la de potenciar amb la força del jovent totes les lluites que constitueixen el poder popular i que, en darrera instància, combaten el capital que ens condemna a la misèria.
Hem de ser presents allà on la contradicció entre el capital i les persones emergeix i hi hem d’aportar humilment les eines de què podem disposar les joves combatives, i el conflicte de l’habitatge és una de les crisis en què especialment ha pres forma aquesta contradicció de classes a l’Estat espanyol.
Perquè les victòries en les lluites de classes d’avui són la base del futur que volem conquerir per a totes.

El jovent combatiu dels Països Catalans assenyalem els culpables que ens volen fer pagar la seva crisi. Rescaten els bancs, arruïnen les nostres vides. Assumim el combat de la PAH com a propi i declarem la guerra al BBVA.

En aquesta línia, ens posem a plena disposició de la PAH en qualsevol de les accions que prengui en el curs d’aquesta lluita i convoquem a totes les accions i, especialment, a la manifestació programada demà dimarts 25 a Sabadell.

De la mateixa manera, animem al jovent organitzat dels Països Catalans a traslladar la lluita contra el BBVA a les seves localitats i a intensificar-la fins que l’entitat cedeixi i accepti els mínims propostats per la PAHC Sabadell.

BBVA, la PAHC Sabadell és una de les expressions de la lluita de les classes populars més digna i exemplar que s’han articulat d’ençà que va esclatar la crisi per culpa de la vostra classe explotadora i genocida. Podeu intentar el desgast i la coacció, però la PAHC no està gens sola i el jovent d’arreu dels Països Catalans us assegurem que serem amb elles fins al final; estenent el conflicte quan el vulgueu aïllar, intensificant-lo quan el vulgueu asfixiar.

DEMÀ, DIMARTS 25 DE MARÇ, MANIFESTACIÓ GENERAL A SABADELL.
19:00H PL. AJUNTAMENT.
NOMÉS LLUITANT TENIM FUTUR!


Comments are closed.