Presentacions de “Rebels amb causa” i debat sobre el poder adult i les desigualtats de les joves

Publicat el

Durant els mesos de maig i juny entre Tigre de Paper edicions i l’organització juvenil ARRAN estem coordinant una primera gira de presentacions del llibre “Rebels amb causa, manifest juvenil contra el poder adult”. En aquesta gira pel territori, més enllà de realitzar la presentació i introducció a la temàtica continguda en el llibre, s’hi desenvolupa un taller participatiu on entre totes les assistents s’intenta reflexionar al voltant de les desigualtats que patim els i les joves en diferents àmbits de les nostres vides. L’objectiu d’aquests actes pretén ser el de desemmascarar el que anomenem “poder adult”, reconèixer les seves implicacions quotidianes i reflexionar sobre com el jovent podem combatre-les.

Us esperem a les presentacions següents!
  • Sabadell, divendres 9 de maig a l’Ateneu Popular l’Escletxa
  • Banyoles, divendres 16 de maig al Casal Popular del Pla de l’Estany.
  • Tarragona, divendres 30 de maig al Casal Popular Sageta de Foc.
  • Manresa, divendres 6 de juny a l’Ateneu Popular La Sèquia.
  • Lleida, dissabte 7 de juny al Casal Popular de Joves.
  • Manlleu, divendres 13 de juny al Casal Popular Boira Baixa.

Més info a: www.rebels.cat


Comments are closed.