La Cerdanya veu néixer una nova assemblea d’Arran

Publicat el

ARRAN Cerdanya és una assemblea que neix fruit del treball de base realitzat l’últim any i mig a la comarca per part de l’Assemblea de l’Esquerra Independentista de la Cerdanya (AEIC). La comarca no ha comptat amb la presència de cap moviment revolucionari o anticapitalista. Així,  la creació  d’aquesta assemblea representà un abans i un després a la vida política i social de la Cerdanya.

Els projectes que es plantegen en l’actualitat són principalment el desenvolupament de la campanya “Independència per canviar-ho TOT”, conjuntament amb l’AEIC i construir el moviment juvenil a la comarca per aconseguir trencar amb la indiferència generada entre el conjunt del jovent de la Cerdanya.També l’agitació política i la formació personal i col·lectiva.

La Cerdanya no és un indret sense futur. Per a construir-lo, l’aposta política que defineix l’assemblea és: compromís amb el territori, feminisme de classe, construcció del socialisme com a sistema econòmic alternatiu al capitalisme i independentisme rupturista per canviar-ho tot.

La Cerdanya violada, especulada, desunida i (doblement) ocupada necessita la implicació de totes les joves rebels que hi viuen. Ara i aquí, ARRAN Cerdanya ha nascut per a vèncer.


Comments are closed.