Crema la monarquia! Acció conjunta contra la continuïtat del règim.

Publicat el

Després de la primera setmana de regnat de Felip VI, la joventut dels diferents pobles sota jurisdicció de l’Estat espanyol, hem volgut donar-li la benvinguda mostrant-li el nostre més profund rebuig. Hem convertit en cendres imatges del nou monarca, així com del seu pare Joan Carles I i del seu predecessor; el dictador Francisco Franco. Amb aquesta acció volem denunciar el continuisme del franquisme i exigir una ruptura amb el règim del 78 en un procés destituent. La monarquia no és només una figura anacrònica, sinó una de les principals icones del patriarcat, l’opressió nacional i de classe; així com un dels símbols dels autèntics valors de l’espanyolisme: corrupció impune i opulència davant les misèries.

Volem mostrar d’aquesta manera que ens oposem a reverenciar cap monarquia, i que des dels primers dies de Felip VI al tron lluitarem per l’abolició d’aquesta institució. Som el seu pitjor malson. Lluitarem per desfer el seu regnat, construït a base de repressió i tortura. Silenciant violentament el dret a decidir i la voluntat del poble. Lluitarem per l’alliberament social, nacional i de gènere.

Des d’Aragó, Andalusia, Euskal Herria, Galiza, Països Catalans i Castella: Crema la monarquia! Crema el règim!


Comments are closed.