#AlfonLibertad | ARRAN davant la condemna al company Alfon

Publicat el

Aquest 8 de gener, s’ha conegut la condemna de 4 anys de presó imposada al nostre company Alfonso Fernández Ortega ‘Alfon’, acusat de tinença de material explosiu durant la vaga general del passat 14 de novembre del 2012.

En el context d’aquesta vaga general Alfon fou detingut mentre es dirigia a participar dels piquets a Vallecas, el seu barri, durant el judici diversos policies han assegurat que portava una bossa amb material explosiu tot i que ell sempre ho ha negat, ja que va ser en detindre’l que li van mostrar aquells materials assegurant-li que eren seus. A banda en cap moment es van trobar les empremtes dactilars d’Alfon en la bossa ni s’ha aportat cap prova objectiva que l’inculpe, fets que demostren la inconsistència de la versió policial, a la que la jutgessa del cas ha donat credibilitat amb la condemna.

Durant la seua detenció, que durà 56 dies, va ser posat en règim FIES, un règim d’aïllament especialment dur creat el 1993 a propòsit per a les preses polítiques i que ha sigut denunciat i rebutjat per diversos organismes internacionals. A més a més, va ser amenaçat en diverses ocasions durant els interrogatoris i han escorcollat la seua casa i la de la seua parella, així com també la seu de Bukaneros, en busca de proves incriminatòries sense haver aconseguit res. Aquesta condemna s’afegeix a la d’un any que va rebre fa un mes per resistència a l’autoritat.

Açò és una mostra mes de la resposta de l’Estat respecte al jovent combatiu, a Castella i, també, als Països Catalans: repressió. En concret, aquest cas s’emmarca dins d’una més àmplia campanya repressiva contra el jovent obrer de Vallecas i els seus moviments socials, una campanya de la qual Alfon n’és el pitjor afectat, havent patit un gran assetjament policial i mediàtic i ara amb aquesta injusta condemna, amb la que pretenen espantar i desmobilitzar la resta del jovent combatiu.

Davant d’aquesta condemna des d’ARRAN exigim la posada en llibertat d’Alfon, i denunciem el muntatge policial en el que s’ha vist immers, així com també la repressió que pateixen el jovent vallecà i castellà, ja que ser joves conscients i combatives no és cap delicte.

La seva repressió no atura el combat!
Si no ens deixeu somiar, serem el vostre pitjor malson!

Contra els muntatges policials, ALFON LLIBERTAT!

ARRAN, organització juvenil de l’Esquerra Independentista
Als Països Catalans, 8 de gener de 2014


Comments are closed.