#YoTambiénSoyD14 | ARRAN davant la detenció a Madrid de 19 persones

Publicat el

En la matinada de hui, 10 de març, la Policia Nacional espanyola ha detingut en els barris madrilenys de Moratalaz i San Blas a 19 companyes dels col·lectius juvenils Distrito 14 i Frente 202. Aquesta detenció ve motivada per l’acció que aquests col·lectius realitzaren contra els desnonaments el passat febrer, on desplegaren una pancarta durant el plenari de la Junta Municipal de Moratalaz.

Aquestes detencions s’han realitzat de forma desproporcionada i violenta, a les 6:30 del matí, casa a casa i amb agents armats i de paisà. A més, la delegada del govern en Madrid, Cristina Cifuentes, ha intentat difamar a les companyes que protestaren dient que havien actuat de forma violenta i fins i tot agredit a un policia, cosa que queda totalment desmentida en els diversos vídeos que hi han de l’acció.

Han declarat a comissaria a migdia, després d’haver-hi passat el matí, 15 acusades de delictes contra altes institucions de l’Estat i que han pogut eixir i les altres 4 imputades a més per delictes de desobediència o resistència a l’autoritat que hauran de passar la nit en el calabòs.

L’Estat Espanyol continua augmentant la seua ofensiva repressora contra els pobles treballadors i, en especial, contra el seu jovent. Una ofensiva especialment dura amb el jovent castellà amb casos com el d’Alfon o Bukaneros i moltes altres companyes.

Però, davant d’aquesta nova ofensiva la nostra resposta tornarà a ser la lluita, perque no volem desnonaments ni a Moratalaz ni als Països Catalans sinó un habitatge digne on les joves puguem desenvolupar els nostres projectes de vida.
Des d’ARRAN exigim la immediata posada en llibertat de totes les detingudes i enviem la nostra solidaritat internacionalista a tot el jovent combatiu castellà així com a les diferents concentracions solidàries convocades a tota Castella.

Si no ens deixeu somiar serem el vostre pitjor malson!
La repressió no ens atura: la solidaritat és la nostra millor arma!

 

ARRAN, organització juvenil de l’Esquerra Independentista
Als Països Catalans, 10 de març de 2015.


Comments are closed.