ARRAN | Lluitar contra l’Estat Islàmic no és cap delicte!

Publicat el

 

Des d’Arran volem mostrar el nostre suport a les dues brigadistes detingudes el passat 6 de juliol per l’Estat Espanyol, acusades cínicament de terrorisme per haver lluitat al Kurdistan sirià en contra de l’Estat Islàmic (ISIS). Les dues comunistes, militants del PML(RC), participaven en una brigada internacional a Rojava, on lluitaven al costat de les milícies kurdes YPG en contra de l’ISIS, un conjunt de bandes terroristes que sotmeten els pobles del Pròxim Orient a un règim feixista on les dones es veuen especialment oprimides.

És per això que des d’Arran:

  • Condemnem les detencions que l’Estat Espanyol ha perpetrat a les dues brigadistes que, abnegadament, han posat en perill la seva vida per la causa de la defensa de la humanitat.
  • Exigim la posada en llibertat de les dues comunistes detingudes per lluitar contra l’ISIS, així com la paralització immediata de la política de repressió que l’Estat Espanyol duu a terme contra aquelles que prenen partit en causes internacionalistes.
  • Reiterem la nostra solidaritat al poble kurd en la seva lluita contra l’ISIS i el nostre suport i admiració a les camarades que des de diferents pobles formen les brigades internacionals.

La lluita internacionalista és la defensa de la llibertat i la dignitat de tots els pobles de la humanitat!

LA SOLIDARITAT ÉS LA TENDRESA DELS POBLES!

 

Arran, organització juvenil de l’Esquerra Independentista
Als Països Catalans, 15 de juliol del 2015


Comments are closed.