#SergiLlibertat | Arran dóna suport a Sergi Hernàndez

Publicat el

Des d’Arran, organització juvenil de l’Esquerra Independentista, volem mostrar el nostre més sincer suport al company Sergi Hernàndez, condemnat a ingressar tres anys a presó en un termini de 15 dies.

El seu no és un cas aïllat, forma part de la trama de mesures i casos repressius que coarten la vida de companys i companyes condemnades per la seva consciència política, per haver sortit al carrer, per haver combatut i denunciat les misèries que rebem les classes populars, i en especial les joves, en un moment de conflictivitat social. Aquesta és doncs la manera que té l’Estat del capital per mantenir els seus privilegis; reprimir, empresonar, empobrir i fomentar el discurs de lapor.

En Sergi va ser detingut el 12 d’octubre del 2011, juntament amb el Rubén, per haver acudit al concert feixista organitzat per Democracia Nacional al barri de Poble Nou per deixar clar que el feixisme no és benvingut ni a Barcelona ni enlloc, i a denunciar la permissivitat que la policia i les institucions els hi ofereixen.

En Sergi té 15 dies per ingressar a presó. Per demanar-ne la suspensió a l’Audiència de Barcelona, presentarà un indult al Ministeri de Justícia Espanyol abans del proper dimecres.

Les joves d’Arran no permetrem que un cop més violin el nostre dret a la protesta, i encara menys en moments en els que el feixisme i el racisme, de la mà del capitalisme més voraç, són legitimats per les institucions vulnerant així el dret a una vida digna i justa.

Demanem l’absolució d’en Sergi i de totes les antifeixistes encausades, doncs #TotesSomAntifeixistes.

Si ens toquen a una ens toquen a totes!!           
La solidaritat, la nostra millor arma.

 

Arran, organització juvenil de l’Esquerra d’Independentista
Ala Països Catalans, 10 de juliol del 2015


Comments are closed.