[CUP-Crida Constituent] Parlem de pensions? #27S

Publicat el

 

Les companyes de la CUP – Crida Constituent ens fan arribar un comunicat on tracten el tema de les pensions més clares que mai! Combatem el discurs de la por i de la mentida entorn les pensions. Aquestes, en una futura República Catalana, estaran completament garantides! I ens ho expliquen en aquest escrit:

  • El pagament de les pensions no depèn del què s’hagi cotitzat anteriorment sinó que es paga amb les cotitzacions dels treballadors actuals. Som nosaltres qui paguem les seves pensions, i per tant no cal patir.
  • Tot i això, haver pagat cotitzat a la Seguretat Social crea una obligació de l’estat vers la persona, no l’estat, i per això visquin on visquin els pensionistes seguiran cobrant. El propi Rajoy ho ha reconegut ja públicament.
  • Tots els indicadors econòmics apunten que un sistema de pensions propi seria molt més viable que l’actual sistema de pensions espanyol. De fet, el govern de l’estat ha utilitzat el fons de reserva per comprar el seu propi deute públic.
  • Les pensions no estan en crisi si hi ha la voluntat política per garantir-les. I està clar que, per nosaltres, que els avis i les àvies puguin rebre una pensió que els garanteixi una vida digna és una prioritat de primer ordre. 
Hem perdut la por i volem un futur lliure i digne, per nosaltres, pels que vindran i també pels pensionistes.
 
El 27S depèn de tu!
Aturem el discurs de la por!
Governem-nos!
Arran, organització de l’Esquerra Independentista
Als Països Catalans, 24 de setembre del 2015

Comments are closed.