25 d’abril | Diada del País Valencià

Publicat el

Des d’ARRAN, l’organització juvenil de l’Esquerra Independentista volem convidar (o animar) a tothom a participar d’aquest 25 d’abril, en especial: a les joves. Enguany encarem la diada amb la ferma convicció que TOT ESTÀ PER FER.

Després de la caiguda del Partit Popular: aquells qui de la manera més miserable van destrossar i vendre, durant dues dècades, la nostra terra, la nostra cultura i els nostres drets… ens trobem amb una situació de canvi, sí. Però és un canvi de cadires, de sigles, ple de simbolismes però amb cap passa real cap a la ruptura ni el qüestionament del sistema capitalista i patriarcal. I nosaltres, ni ens creiem el capitalisme de rostre amable ni consentirem la gestió de la misèria.

Perquè precisament nosaltres, les joves, som qui patim més d’un 50% d’atur juvenil; les que podem resumir la nostra trajectòria laboral en tres qüestions: absència de contracte, temporalitat i extrema precarietat. Perquè estem fartes de la violència estructural masclista; de la UNIÓ EUROPEA del capital i les fronteres; de la privatització de l’educació pública; dels atemptats contra la sobirania dels pobles; de la repressió contra les qui lluiten…

Les joves, ara més que mai, hem d’organitzar la ràbia i batallar el nostre futur als carrers. Trenquem amb la soledat del fracàs al que ens empeny el sistema. Deixem de traçar solucions individuals a problemes col·lectius.

Perquè és des de la unitat de lluites populars, des de la solidaritat feminista i de classe i el suport mutu que serem més i més fortes… per tot açò, el 25 d’abril prendrem els carrers: per la independència, pel socialisme i pel feminisme!

Arran, organització juvenil de l’Esquerra Independentista
Al Camp de Túria, abril del 2016


Comments are closed.