ARRAN sobre la Diada Nacional Canària

Publicat el

Hui 22 d’octubre és la Diada Nacional Canària, celebren el 52é aniversari de la creació de la seua bandera nacional.

Enguany arriben a aquesta data després d’un estiu marcat per la misèria generada pel turisme. Igual que als Països Catalans, a Canàries el turisme és un negoci depredador del territori, que afavoreix la invisibilització imposada sobre la seua cultura i que augmenta la precarietat laboral, que afecta especialment a les joves.

A més, a açò es suma a l’amenaça de les plataformes petrolieres que encara plana sobre l’arxipèlag, així com l’alarmant augment de les agressions masclistes i la feminització de la pobresa i la situació d’empobriment generalitzat del Poble Treballador Canari, resultat també d’eixe model econòmic basat en el turisme. I davant de la lluita que naix contra totes aquestes problemàtiques l’Estat Espanyol segueix augmentant la repressió i la criminalització de la combativitat.

Per tot açò i per molt més, ens solidaritzem amb el Poble Treballador Canari i en especial amb les organitzacions juvenils Azarug i Inekaren, les nostres organitzacions de referència i les animem a seguir la lluita per una Canàries lliure, socialista i feminista.

Si no ens deixeu somiar, serem el vostre pitjor malson!

***

ARRAN, organització juvenil de l’Esquerra Independentista

Països Catalans, 22 d’octubre de 2016


Comments are closed.