Sense por ni temps per perdre: no hi anem, no obeïm.

Publicat el

Els 5 independentistes catalans citats per la crema de fotografies del rei espanyol diem clar: no hi anem, no obeïm i no tenim por.

Plantem el jutge de l’Audiència Nacional, sr. Fernando Andreu Merelles, que ens vol processar per cremar fotografies d’un monarca símbol màxim de la imposició antidemocràtica espanyola.

Dimecres al matí estem citades pel tribunal polític de Madrid per respondre de la crema de fotografies del monarca Borbó en finalitzar l’acte polític de l’Esquerra Independentista el passat 11 de setembre a Barcelona. I no hi anirem. Els plantem.

Els plantem perquè no és ningú per jutjar-nos. Perquè han exhaurit de fa temps qualsevol pretesa legitimitat per jutjar res ni ningú dels Països Catalans i menys encara per causes polítiques tan evidents com la nostra.

La repressió als qui expressem el rebuig públic als seus majors símbols patris respon a la desesperació dels qui ja fa anys han vist perduda la batalla de la legitimitat i la credibilitat.

Ataquen amb jutjats d’excepció la nostra llibertat d’expressió. Imposen l’ordre monàrquic hereu del franquisme per fer-nos a tots súbdits de l’Estat corrupte espanyol. I ens citen per l’acció de la policia autonòmica mitjançant l’ús de fitxers polítics il·legals.

Sabem que aquesta nova acció desobedient obre la porta a la nostra detenció i a l’agreujament del procés penal obert en contra nostra. En som conscients. Però més perjudicats en resultem si renunciem a la fermesa que tantes companyes, en els darrers mesos, anys i dècades, han demostrat proclamant, amb fets i no només amb paraules, que Espanya és quelcom del passat, que ja no ens afecta i que hem de donar per superada.

Som lliures si actuem com a tals. I no permetrem que siguin les nostres contradiccions i febleses les que ens facin esclaves.

Hem pres la humil decisió de no retrocedir.

Per les companyes represaliades.

Pel present i futur del nostre poble.

NI REI NI POR!

***

Països Catalans, 2 de desembre de 2016

Alerta Solidària, Arran, Coordinadora Obrera Sindical, CUP, Endavant i Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans.


Comments are closed.