Davant la seva repressió, defensem-nos!

Publicat el

Fa poques hores hem sabut que la Fiscalia General de l’Estat ha ordenat que es citin a declarar més de 700 alcaldes del Principat de Catalunya per haver donat suport explícit a la convocatòria del referèndum d’autodeterminació del proper 1 d’octubre.

Davant d’aquest fets excepcionalment greus i de màxima confrontació, des de l’organització juvenil de l’Esquerra Independentista emplacem als alcaldes i alcaldesses a que desobeeixin aquestes citacions que només busquen frenar quelcom que el poble ha decidit tirar endavant.

Així doncs emplacem a tothom que defensi el referèndum a sortir als carrers, organitzar-se i mobilitzar-se per defensar el referèndum i aquelles que facin passes fermes per dur-lo a terme.

A nosaltres, les desposseïdes per un sistema que ens ho pren tot, només ens queden les nostres mans i els nostres cossos; no tenim res més que això per defensar-nos, i amb això ens defensarem. Fem murs de persones al voltant dels alcaldes i alcaldesses desobedients per impedir que la policia els detingui i, si cal, ocupem els Ajuntaments per protegir-los. Serem desenes, serem centenars, milers de persones autodefensant-nos, protegint-nos dels embats d’un Estat que agonitza i intenta frenar la voluntat popular.

Ocupem les places, tornem als carrers el que va néixer als carrers. Cap tribunal, cap jutge, cap força policial, cap partit polític, cap govern, podran aturar-nos si som milers. No hi haurà prou presons per tancar-nos a totes.

Ho sabíem. Sabíem que el camí de l’autodeterminació seria difícil. Que ens enfrontàvem a un Estat capaç de tot per defensar la seva supervivència basada en la seva sagrada unitat. Sabíem que trencar el règim del 78 era acabar amb els ciments d’un Estat garant dels sistemes capitalista i patriarcal, d’un Estat configurat per monopolitzar el poder i la violència. Ho sabíem i ho sabem i tot i així decidim no doblegar-nos.

Ara més que mai, continuem. Continuem la lluita que fa dècades que duem a terme. Res ens atura. Hem de ser fermes perquè el que perseguim és tan digne que res ni ningú podrà aturar-ho si som milers les que ho defensem amb determinació. Ha arribat l’hora: mort el procés, arriba el moment d’exercir la desobediència, celebrar el referèndum i materialitzar la independència si la majoria de la població catalana així ho vol.

I seguir. I seguir caminant cap al nostre objectiu final: uns Països Catalans lliures del jous dels Estats espanyol i francès, lliures de la misèria del capitalisme i lliures també de la xacra assassina del patriarcat.

***

Arran, organització juvenil de l’Esquerra Independentista

Països Catalans, 13 de setembre de 2017


Comments are closed.