Davant la repressió, no claudiquem; avancem!

Publicat el

Si els fets s’esdevenen segons el previst, la setmana vinent es farà pública la sentència del Tribunal Suprem al procés, una sentència contra l’exercici del dret a l’autodeterminació i l’embat contra l’Estat espanyol protagonitzat a la tardor de 2017. Aquesta sentència es produirà en un context d’acceleració de la repressió política i, per tant, un context de regressió de drets generalitzada: set nous presos polítics catalans víctimes d’una operació d’Estat, un augment de la presència de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional als carrers, repressió policial dels Mossos d’Esquadra contra moviments en defensa de l’habitatge… en definitiva, un panorama que no fa més que amenaçar amb més repressió. I tot, amb l’objectiu de desmobilitzar-nos.

Però davant d’això, davant de la repressió i la injustícia, és imprescindible una resposta massiva i contundent. Una resposta que ens permeti avançar, perquè malauradament, no tenim cap altre remei alternatiu. Avançar per no claudicar, no claudicar per tal d’avançar. Restar immòbils, restar obedients, no farà més que aplanar el terreny a la repressió desfermada que vindrà.

Plantem cara juntes: organitzem-nos amb assemblees a les places de cada barri, a cada poble, a cada comarca. Desbordem-los. I desbordem també aquells que voldran imposar límits a la mobilització activa. Desbordem el tsunami de mobilitzacions que vindran sent-ne protagonistes i marcant els nostres propis límits. I sobretot, cuidem-nos: que la repressió d’avui no ens faci aturar el combat de demà.

Aquesta tardor hem de sortir als carrers conscients que ara mateix no es donen les condicions per plantejar-nos la conquesta de la independència d’una part de la nació a curt termini. Ara per ara, no hi ha possibilitats d’implementar cap república. No obstant això, la resposta a la sentència pot marcar una fita necessàriament imprescindible en la llarga lluita cap a la consecució definitiva de la independència.

 

Canalitzem la ràbia, la indignació i l’odi en organització i lluita. Davant la repressió i la injustícia, responem juntes i els carrers. No claudiquem; avancem!

Arran, organització juvenil de l’Esquerra Independentista

12 d’octubre de 2019, Països Catalans


Comments are closed.