Feminicidi a Terrassa | La policia no ens cuida, ens cuiden les companyes!

Publicat el

Aquest cap de setmana un agent de Mossos d’Esquadra ha assassinat la seua parella a Terrassa (Vallés Occidental) amb la seua arma de foc reglamentària. Els mateixos cossos policials als quals, en teoria, ens hem d’adreçar per denunciar quan patim algun tipus de violència masclista són els que dia a dia perpetuen la violència contra les dones, així com contra el conjunt de la societat.

Repudiem els Mossos d’Esquadra i tots els cossos policials per tot el que signifiquen; per ser el braç armat de la classe dominant, disposat a tot per tal de reprimir-nos, torturar-nos, empresonar-nos i fins i tot executar-nos. Aquesta violència no només es reprodueix a les comissaries i les presons, sinó que veiem com el monopoli de la violència ens afecta directament a totes.

Per això, només ens tenim a nosaltres. Davant d’aquesta violència, nosaltres creiem en l’ús legítim de l’autodefensa feminista. Per fer-los front i sobretot, per fer-los fora. Fer dels nostres barris i pobles llocs segurs per les dones també implica expulsar-hi a la policia dels nostres carrers. Organitzem la nostra ràbia i trobem-nos dia a dia per enfortir-nos, per respondre i per construir uns Països Catalans lliures de violències masclistes. Recordem l’exemple que van donar les companyes mexicanes quan van esclatar diversos casos de violència masclista a l’exèrcit i la policia, entre ells la violació d’una jove de 17 anys per part de quatre policies. Mèxic marca el camí: responem!

Arran, organització juvenil de l’Esquerra Independentista

20 de gener de 2020, Països Catalans


Comments are closed.